Lente, een nieuw seizoen, een nieuwe weg – Claudia’s blog

Op mijn pad liggen oude en nieuwe ideeën , de oude komen van familierecepten uit de bakkerij, de nieuwe vanuit de andere weg die ik ben ingeslagen: De Bron voor Rust & Geluk.

Welkom op de website van Stichting de Bron voor Rust & Geluk.
Ons leven (van Jim en mijzelf)  in de seizoenen  verloopt tussen Lanskroon: de winkel, de bakkerij, de administratie & bestellingen en Stichting de Bron voor Rust & Geluk: het begeleiden van mensen om tot Rust & Geluk te komen in Nederland en/of Portugal via paarden, surfen, yoga & meditatie.
Wij genieten er volop van en daarom deel ik graag onze ervaringen:
Kom tot rust en vind geluk!
In deze blog neem ik jullie  mee door de seizoenen, in een korte terugblik, een moment van nu en een vooruitblik op het volgende seizoen.

Terugblik:
Afgelopen winter was onze winkelpoes Kyra erg ziek, zo ziek dat ze geopereerd is en we haar hebben moeten dwangvoeren en later door een buisje astronautenvoer hebben toegediend via een sonde in haar slokdarm. Ik was enorm geschrokken, bezorgd en ik vreesde voor haar leven; maar mede door de grote hulp van de andere Lanskrooners is ze er overheen gekomen en gaat ze de komende lente gezond en wel beleven! Ter ere van Kyra: kattentongen!

kyra
Ga er lekker mee aan de slag in je eigen keuken, ze smaken licht en luchtig als de lente!
Nu:
Pasen in aantocht, mmmm, natuurlijk maken we bij Lanskroon weer Paasstollen.
Zoals altijd boordevol amandelspijs, rum en noten.

stol

Denk aan het bestellen ervan: bestellingen@lanskroon.nl,  of 020-6237743, www.lanskroon.nl

Als je dan toch in de winkel bent, denk aan de speciale Paashaaskoek (leuk voor op de paastafel voor de kids: gevuld met amandel, chocola en noten) of meringues. Nog even maken we onze speciale notenroomtaart (met walnoot, marsepein, slagroom en kersen en bovenop een gekarameliseerde walnoot), daarna maakt hij plaats voor de aardbeientaart … grijp je kans dus nu het nog kan.

ijs

Vooruitblik:
Mark, Sergio en ik zijn alweer met onze gedachten bij het ijs, na Pasen bij de eerste mooie zonnestralen maken wij weer dagelijks vers ijs. Volg ons op Facebook voor de nieuwe smaken!
Lanskroonschool breidt uit!
Samen met de Gemeente Amsterdam, het ROC Banket en Marqt werken we aan 6 soorten ouderwetse  en nieuwerwetse koekjes uit het Dunselman familie-receptenboek.
Entreeopleiding-jongeren van het ROC – die een extra steuntje in de rug nodig hebben wegens een lichamelijke of geestelijke beperking – maken binnenkort bij Lanskroon deze 6 soorten koekjes, die dan te koop zijn bij Marqt.
Zij doen werkervaring op en u geniet van hun koekjes; hoe mooi kan het leven zijn.
In de volgende blog meer daarover.

Voor nu, bedankt  voor de aandacht en tot ziens in de winkel, op Facebook of in Portugal.
LIEFS Claudia

Te bestellen via bestellingen@lanskroon.nl  of bellen met 020-6237743 www.lanskroon.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *