Wow, zomer, daar zijn we allemaal aan toe – Claudia’s blog

Tussen de laatste blog en vandaag is er weer veel gebeurd, en ook staat er nog veel te gebeuren!

Claudia9803

Terugblik:
De afgelopen 2 maanden waren best heftig. Erg druk in de winkel, we hebben nieuwe medewerkers, en sommige meiden hebben op school eindexamen gedaan. Onze banketbakker Bas krijgt ‘zijn’ eerste baby. Zelf ben ik per ongeluk een ravijn ingereden in Portugal en daarom 6 weken uit zicht door een hersenschudding en gekneusde ribben. Ik leef nog en daar ben ik best blij om.
Het is een aparte belevenis … en ik moet omgaan met een doodsangst. In mijn betrekkelijk korte leven is dit de vijfde keer dat ik bij een auto-ongeval betrokken was … Het feit dat ik er steeds bijna zonder een schram uitkom is apart. Het is dus gewoon weer eens tijd voor mijn eigen rust & geluk. Een lang vooruit gepland yogaweekeinde in Portugal bij de Bron heeft me veel goed gedaan, maar van mijn autoangst ben ik nog niet helemaal af.
Mochten jullie dus denken ‘waar is ze’… Ik werk even alleen achter de schermen, tot ik me weer beter voel.

Vooruitblik:
Zeer blij maakt het me dat wij onze banden met Marqt weer versterkt hebben.
Vanaf half september liggen er 5 soorten verse huisgemaakte koekjes van Lanskroon in de schappen.
Er is daar binnenkort ook een bakje yoghurt met onze granola te koop en bovendien hebben we de granola een nieuwe verpakking gegeven. Er zit dan 700 gram in een zak, i.p.v. 450 gram in een emmertje.
Voor Cordaan gaan we productontwikkeling doen: een koekje dat lekker is en te maken valt door mensen met een beperking.
Heerlijk en eerlijk … We laten alles stromen en nemen alleen de goede dingen mee op onze reis.

Deze zomer volop ijs bij Lanskroon en: wellicht nog een hele grote verrassing!

Hou onze social media in de gaten!!!!!!

Uitslag paasloterij:
1 vlaai naar keuze: fam. Koekoek
1 kleine paasstol: dhr. Romp
1 ijsje met drie bollen: fam. Van Buuren
2 koeken naar keuze: mevr. Grootjes
Koffie en gebak: fam. Verhagen
2 wafels: fam. Stokvis

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *