Herfst – de hele winkel geurt naar koekjes

Terugblik:
Het is oktober terwijl ik dit schrijf, en nog steeds is het lekker weer. Alhoewel ik enorm van warmte hou besef ik dat ik stiekem begin te verlangen naar de herfst (ben ik toch echt 100% Hollands dan?). Heerlijk binnen zitten met thee en koekjes terwijl het buiten regent en waait. Oké, helemaal vreemd is het niet, want we hebben met ons team de hele zomer gewerkt aan de ontwikkeling  van een koekjeslijn. Yeah, we komen met oudhollandse koekjes, die we niet alleen bij ons verkopen maar ook bij Marqt. Het leuke is dat de recepten ervan op de website van Marqt te vinden, zijn dus als je zelf geïnspireerd bent door bijvoorbeeld Heel Holland Bakt kun je helemaal losgaan.

koekjes2

We vragen je mening! Je kunt per seizoen een ander koekje van ons vinden in de schappen van Marqt als jezelf reageert! Je reactie = onze actie … Hang een kaartje op het prikbord van een van de 15  Marqt  winkels met je vraag of mening! Bij voldoende reactie, komen wij met de actie!

Bij ons in de winkel staan we  al klaar met speculaas; gevuld per stuk, en brokken in een een zakje van 150 gram. De hele winkel geurt ernaar … heerlijk, deze bijzondere kruiden geven een knus gevoel. Wist u dat kaneel een verwarmende werking heeft? Vandaar dat we dat veel gebruiken in winterse specialiteiten.
In oktober ben ik gestart met het begeleiden van een paardenreis van onze stichting De Bron voor Rust & Geluk: 10 dagen met paarden aan de slag om rust & geluk te vinden en/of te behouden. Ik heb het geluk om daar met Willy en Bébé te mogen werken, twee paarden die wonen op Stichting Jonkerszorg. Een prachtige stichting die mensen in hun laatste levensfase opvangt, verzorgt en begeleidt. We werken 4 dagen in Nederland en 6 dagen in Portugal. Het een en ander is allemaal te volgen op de Facebookpagina van De Bron voor Rust & Geluk.

koekjes-3

Vooruitblik:
De komende maanden staan voor ons in de boeken als FEESTMAANDEN!
Gezellig, gezellig, gezellig!
Wij bakken door, in deze volgorde:
Speculaas, marsepein, oliebollen, appelbeignets, amandelstaven,  amandelletters, kerststollen … en dan bouwen we het ook weer op die manier  zo af en kunt u tot de tweede week van februari 20117 genieten van de speculaas en oliebollen en daarna begint voor ons allen de nieuwe lente van 2017!
Er valt veel te proeven, en te kletsen. Kom vooral langs en vrees de drukte niet maar omarm de gezelligheid, want gezelligheid kent geen tijd!

Ik kijk uit naar je bezoek!
Liefs, Claudia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *