Koning Winter nadert

Doordat ‘t nu vroeg donker is gaat het leven van buiten naar binnen.

In de bakkerij maken we volop ambachtelijke producten om lekker binnen van te genieten.

_mg_1775

Graag bestellen, want de oven draait ongeveer 12 uur per dag; we bakken wat we kunnen maar op is op.

_mg_0902

We maken heerlijke amandelstaven, speculaas, kerststollen met zoals gewoonlijk alle ingrediënten waaronder veel rum, room en amandelspijs. Natuurlijk ook oliebollen en appelbeignets: dit alles wordt gemaakt door onze zeer ervaren banketbakkers met hulp van de leerlingen van het ROC – banket. Belt u uw bestelling door: 020-6237743. Mailen mag ook: bestellingen@lanskroon.nl

Mijn dank is groot!

Nu:

Het is een tijd om naar binnen te kijken: wat is je echt dierbaar en wat kun je missen.

Zelf ben ik vorige maand alvast naar buiten getrokken om naar binnen te keren in mijn 3-daagse trip met de paarden in Portugal. Een reis waar ik al lang naar uitkeek.

Weg van de drukte van de stad, midden in de wildernis van het ongerepte Portugal, vond ik mezelf terug. Niet dat ik mezelf zo kwijt was maar toch… Daar, diep in de bossen met mijn paard, vond ik een nog diepere verbinding met mezelf. Eenheid van lichaam en geest is nodig om eerlijk te leven. Eerlijk naar jezelf en anderen, zonder masker kijken naar je emoties en beleven wat er in je omgaat en daarnaar handelen.

15037212_1390917644274696_2082684163454426797_n

Terug in Nederland ging het leven weer verder als daarvoor, maar met nieuwe energie en inspiratie om volop te gebruiken en te delen bij het voortzetten van mijn bloeiende banketbedrijf Lanskroon en onze Stichting De Bron voor Rust & Geluk.

P.S. 5% van uw besteding gebruiken wij om jongeren met een beperking extra begeleiding te geven in de bakkerij, zodat ze toch kunnen leren wat ze het liefst doen: banketbakken.

Claudia Dunselman

Banketbakkerij Lanskroon

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *