Ssssstttt : hoor je de lente?

Terugblik:

Afgelopen winter zijn wij in een wervelstorm geraakt … We hebben zoveel meegemaakt,op Lanskroon is veel gefilmd door culinaire reisprogramma’s, en wij zijn door de Japanse prefectuur Saga – Japan uitgenodigd om daar workshops appeltaart en stroopwafels te maken ‘western style’.
We hebben nu Japanse vrienden en collegae, ik voel me hierdoor steenrijk!

Privé zijn er veel dingen gebeurd, bijzonder hoe afgelopen tijd alles tegelijk gebeurde: leuk en niet leuk op precies hetzelfde tijdstip.
En … ondertussen loopt de zaak gewoon door… dit is een ode aan het lanskroonteam: zij gaan stug door … met of zonder mij, en een ode aan mijn ouders, die mij het ondernemerschap geleerd hebben – bedankt!

Vooruitblik:

Bijzonder geïnspireerd door onze Japanse collegae maken wij dit jaar groene-thee ijs,  marubolo’s (een soort luxe eierkoek) en chocolade met zeewier en wasabi. Kom langs om te proeven en beleef de gezelligheid in de winkel!

Dit jaar help ik via onze stichting twee knappe lieve meiden in Portugal die aan conversie lijden: meer weten over deze ziekte en de therapie die ik geef (een conversiestoornis is een psychische aandoening die zich op verschillende manieren kan uiten. De oorzaak ligt in acute stress door angst of woede die de persoon niet kan verwerken …)

Nu:

Met Pasen in het vizier zijn we alvast aan de stollen begonnen.
Dagelijks bakken we er een aantal zodat we tegen Pasen in topvorm zijn om u te laten genieten van een optimale kwaliteit ambachtelijke paasstol.
Natuurlijk met alles erop en erin: walnoot, hazelnoot, rum, room, rozijnen , krenten en veel amandelspijs.

Laten we genieten, deze LENTE!
Bestellen is fijn. We zijn beide Paasdagen open: WEES WELKOM
Uitslag kerstloterij (producten zijn af te halen in de winkel):

Hr Jacobs nr.217 : paasstol
Maria het Hart nr. 652 : kopje koffie met gebak
Mevr. Meng nr. 307 : ijsje met 3 bollen
Hr. Dekker nr. 603 : 3 koningsstroopwafels
Hr. Piel : zakje granola

Met vriendelijke groet,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *