Banketbakkers Dunselman-Lanskroon 110 jaar 1908-2018

4 generaties banketbakkers in Amsterdam

En zo vliegt de tijd.

Terugblik:

Wat een prachtige zomer hebben we achter de rug. Ik heb met mensen uit alle delen van de wereld gepraat, zo lijkt het tenminste. Heerlijk dat Amsterdam toch echt het centrum van de wereld is en dat Lanskroon er zich middenin bevind. Al zo lang bestaat de stad en hoe leuk is het dat we nu een knappe jonge vrouw als burgemeester hebben.

Het is een boeiende bloeiende tijd, net als in de gouden eeuw waar Amsterdam ook zo straalde en vooruitstrevend zaken deed.

In Portugal hebben Jim en ik deze zomer 3 knappe dames geholpen op hun pad en dat gaf weer veel voldoening. Heerlijk om rustig te vertoeven tussen de bergen, de oceaan en de paarden. Wij worden daar erg gelukkig van!

Nu:

De blaadjes vallen eindelijk van de bomen en het is wat frisser geworden, heerlijk herfstweer om van te genieten met warme chocolade en speculaas. Het lijkt geijkt maar het is gewoon fijn!

Wij bestaan 110 jaar. Het is zo bijzonder dat ik er stil van ben en tegelijkertijd borrel en bruis van de energie: dit gaan we goed vieren, in december natuurlijk met de ‘feestmaand’ en heel volgend jaar met het inluiden van een nieuw decennium.

Vooruitblik:

In 2019 gaat mijn broer Mark mijn taken binnen Lanskroon overnemen en de zaak runnen.

Haha schrik niet, het zal alleen verder opwaarts gaan: mijn broer is al jaren banketbakker bij Lanskroon en had niet de behoefte om in de spotlights te staan. Ik mocht wel met de eer gaan strijken.

Na ons Japan-avontuur zijn we daar beiden anders over gaan denken, en de uitkomst is: dat ik met Jim naar Portugal ga om daar ons stichting-werk fulltime te doen, en dat mijn broer gaat stralen in de winkel.

Spannende en enerverende tijden, in de volgende blog daarover meer en dan ook over de jubileum-aanbiedingen.

Voor nu is het goed zoals het is: herfst, fris buiten, aangenaam binnen, warme chocolademelk, speculaas en veel gezelligheid. Ik zie u graag in de winkel!

Veel liefs van mij, Mark,  Jim  en de Lanskroners

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *